Barszcz ukraiński z mrożonki - przepis z torebki | Przepisy.pl pixel

Barszcz ukraiński z mrożonymi warzywami

ratingratingratingratingrating

20

stopień trudnościłatwe
czas przygotowania30 min.
ilość porcji1 os.
Barszcz ukraiński z mrożonymi warzywami

Składniki

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

4 sztuki

1 sztuka

1 pęczek

1 litr

Przygotowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ziemniaki obierz, pokrój w kostkę, zalej litrem wody i ugotuj do miękkości.

Barszcz ukraiński z mrożonymi warzywami  - Krok 1

Krok 2

Dodaj kostkę Knorr oraz mrożone warzywa. Gotuj 10 minut. Aby zupa była bardziej sycąca, możesz dorzucić pokrojoną w kostkę kiełbasę.

Barszcz ukraiński z mrożonymi warzywami  - Krok 2

Krok 3

Wywar zapraw śmietaną i dodaj barszcz Knorr. Zupę podawaj posypaną posiekanym koperkiem.

Barszcz ukraiński z mrożonymi warzywami  - Krok 3