Składniki0.5 kilograma 0.5 szklanki 0.5 szklanki 3 sztuki 0.5 pęczka 1 szczypta 1 szczypta 1 łyżka 1 łyżka 1 sztuka PrzygotowaniePrzygotowanie krok po krokuKrok 1Ogórki kiszone i natkę pietruszki posiekaj. Krok 2Wymieszaj wszystkie składniki, poza pestkami dyni i prażoną cebulką. Krok 3Układaj na pokrojonych w niewielkie kawałki, lub wyciętych np.kieliszkami kromkach chleba-posypuj pestkami dyni i prażoną cebulką. Możesz tez z twarogu ulepić kulki i obtoczyć je w cebulce, lub pestkach dyni. ![]() Dobra rada: Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce. |
Kanapki z pastą twarogową
