Składniki200 gramów 2 sztuki 1 opakowanie 1 litr 1 sztuka 1 sztuka 1 łyżka 3 łyżki 0.5 łyżki 1 szczypta 1 szczypta 1 szczypta 3 łyżki PrzygotowaniePrzygotowanie krok po krokuKrok 1Mięso pokrój w kostkę i podsmaż z cebulą na oleju. Dodaj paprykę, przecier oraz przyprawy. ![]() Krok 2Rozpuść kostki Rosołu wołowego Knorr w 1 litrze wrzątku, następnie duś przez 20 minut. ![]() Krok 3Posiekaj kiszoną kapustę i dodaj do zupy, duś kolejne 10 minut. ![]() Krok 4Wsyp zasmażkę Knorr i gotuj zupę jeszcze przez 1 minutę. Dopraw do smaku pieprzem oraz solą (jeśli uznasz to za konieczne) i podawaj. ![]() |
Kwaśnica na wołowinie
