Warzywa w panierce przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Warzywa w panierce

NOWY PRZEPIS

ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudnościłatwe
czas przygotowania30 min.
ilość porcji1 os.
Warzywa w panierce

Składniki

150 gramów

150 gramów

150 gramów

50 gramów

50 gramów

70 gramów

3 łyżki

Przygotowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wymieszaj mleko z mąką, warzywa pokrój w grube plastry.

Warzywa w panierce - Krok 1

Krok 2

W powstałej zawiesinie zamocz pokrojone warzywa i obtocz je w panierce Knorr.

Warzywa w panierce - Krok 2

Krok 3

Ułóż je na blasze wyłożonej pergaminem i skrop oliwą z oliwek.

Warzywa w panierce - Krok 3

Krok 4

Warzywa piecz w piekarniku nagrzanym do 180*C przez około 20-30 minut.

Warzywa w panierce - Krok 4
przepisy.pl

Dobra rada:

Dla lepszego efektu panierkę Knorr wymieszaj ulubionymi nasionami np. ziarnem słonecznika, siemieniem lub sezamem.