Kto powiedział, że babeczki można zajadać wyłącznie na słodko? Zamień deserowy klasyk w wyśmienitą przekąskę na słono, którą podasz na imprezie, zabierzesz do pracy albo włożysz do kosza piknikowego i spałaszujesz na łonie przyrody. Nie wiesz, czym wypełnić babeczki wytrawne? Dobrze trafiłeś, ponieważ nam pomysłów nie brakuje! Możesz przygotować je na wzór pizzy, umieszczając w nadzieniu do babeczek wytrawnych mozzarellę, chorizo i oliwki. Oto przebój każdego przyjęcia, który prędko nie znudzi się gościom. Gdy w planach masz bardziej wystawny bal, kruche babeczki wytrawne nadziewane kurczakiem, rzodkiewką i jabłkiem będą pasować jak ulał. Szybko przekonasz się, że przekąski na słono nie muszą sprowadzać się do nieśmiertelnej sałatki jarzynowej. Tartaletki wytrawne mają dużo większy urok, przykuwając wzrok i zachwycając wygodą podczas degustacji. Szukasz sposobu na bezmięsny farsz do babeczek na słono? Polecamy soczewicę i szpinak, które w tym wydaniu przemówią nawet do niejadków. Dzięki nim łatwo zaplanujesz pracę w kuchni, ponieważ tartaletki wytrawne na zimno w większości przypadków smakują najlepiej. Przygotuj je wcześniej, a gdy przyjdą goście, zajmiesz się już wyłącznie przyjmowaniem pochwał i komplementów. Dociekliwe pytania o przepis na farsz do babeczek wytrawnych są więcej niż pewne!
przepisy.pl
- Przepisy
- Przepisy influencerów
- Dania i przekąski
- CiastaBabka piaskowaCIASTA DO HERBATYBezy BiszkoptyCiasta bez pieczeniaCiasta bezglutenoweCiasta czekoladoweCiasta drożdżoweCiasta francuskieCiasta parzoneCiasta ucierane
- Lody i napoje
- Składniki
- WEGE
- Diety
- Okazje
- Posiłek
- Na skróty
- Popularne
- Kuchnie świataPRZEPIS NA WAKACJEKuchnia amerykańskaKuchnia bałkańskaKuchnia Bliskiego WschoduKuchnia chińskaKuchnia francuskaKuchnia fusionKuchnia greckaKuchnia gruzińskaKuchnia hiszpańskaKuchnia indyjska
- Sposób przygotowania
- CO MASZ W LODÓWCE?
- BlogBlog
- GRA
- Meal planner
- Newsletter