Mini przekąski na ciepło
Cebulowe krążki (onion rings)
Chrupiące krążki cebulowe z dodatkiem dipu to świetna alternatywa dla gotowych przekąsek imprezowych. Zobacz przepis!
Włoskie panini z szynką i serem
Pasta z suszonych pomidorów stanowi doskonały dodatek do zapiekanej kanapki we włoskim stylu. Spróbuj!Zobacz przepis!
Kozi ser zapiekany w migdałach
Wyrazisty kozi ser z delikatnymi migdałami. Spróbuj tego połączenia!Zobacz przepis!
Szpinak z rodzynkami
Lubisz przekąski pełne warzyw? Ta propozycja jest właśnie dla Ciebie!Zobacz przepis!
Tortilla ze szpinakiem i orzeszkami piniowymi
Tortilla z dodatkiem szpinaku i orzeszków piniowych zachwyci smakiem Twoich gości.Zobacz przepis!
Won ton z krewetkami
Delikatne pierożki z chińskiego ciasta przypadną do gustu fanom orientalnej kuchni.Zobacz przepis!
Quesadillas czyli meksykański przysmak
Przystawka w meksykańskim stylu - tortilla z papryką i roztopionym serem. Palce lizać!Zobacz przepis!
Krewetki czosnkowe
Krewetki z czosnkiem to najbardziej klasyczny sposób ich przyrządzania w Hiszpanii. Zrób je dla swoich gości. Zobacz przepis!