8 rozkosznych kanapek o rybnym posmaku
To nieprawda, że ryby nie mają głosu. W kanapkowym świecie mają zdecydowaną większość.
Kanapki z pastą rybną z jajkiem i ogórkiem konserwowym
Do pasty możesz dodać połówkę dojrzałego awokado.Zobacz przepis!
Zielona kanapka z pastą z awokado i łososiem
Łosoś spotkał na swojej drodze awokado. I razem skoczyli na kanapkę. Zobacz przepis!
Duńska kanapka ze śledziem marynowanym i pieczonym burakiem
Zamiast śledzia możesz użyć innej ryby, np. wędzonego lub marynowanego łososia.Zobacz przepis!
Kanapki z wędzonym łososiem i awokado
Aby urozmaicić takie kanapki możesz udekorować je odrobiną francuskiej musztardy.Zobacz przepis!
Kanapki z pastą z łososia i surówką z rukoli
Kanapki z pastą z łososia i surówką z rukoli to świetny sposób na początek dnia.Zobacz przepis!
Kanapki z pastą z wędzonej makreli z papryką i kukurydzą
Taką pastę możesz zaostrzyć dodając do niej szczyptę ostrej papryki.Zobacz przepis!
Kanapka z tuńczykiem, pomidorem i cebulą
Kanapka z tuńczykiem i pomidorem cieszy zarówno oko, jak i podniebienie.Zobacz przepis!