Smakowite pasztety na wielkanocny stół
Pasztet z ciecierzycy z pastą Tahini
Domowe pasztety smakują najlepiej! Zobacz, jak przygotować złocisty pasztet z ciecierzycy.Zobacz przepis!
Pasztet z czerwonej soczewicy z sosem kolendrowym
Warzywny pasztet z dodatkiem pasty chili podawaj z sosem kolendrowym. To jest pyszne!Zobacz przepis!
Pasztet z suszonymi pomidorami
Niech ten pasztet króluje na wielkanocnym stole! Sprawdź, jak smakuje w połączeniu z suszonymi pomidorami i pokruszonymi pistacjami.Zobacz przepis!
Pieczeń rzymska z udźca indyka
Tę pieczeń możesz podawać na zimno lub na ciepło. W Wielkanoc najlepiej smakuje z ostrym chrzanem.Zobacz przepis!
Pasztet z królika z ziołami i słoniną
Świeże zioła sprawią, że ten pasztet będzie idealny. Skuś się!Zobacz przepis!
Pasztet z przepiórczym jajem, żurawiną i orzeszkami
Lubisz łączyć na talerzu tradycję z nowoczesnością? Oto strzał w dziesiątkę! Smacznego!Zobacz przepis!
Pasztet domowy z indyka
Słodko-kwaśna suszona żurawina to idealny dodatek do świątecznego pasztetu. Sprawdź!Zobacz przepis!
Pasztet domowy z leśnymi grzybami
Suszone grzyby sprawią, że domowy pasztet będzie nie tylko pyszny, ale także bardziej kremowy i delikatny. Przekonaj się.Zobacz przepis!
Pasztet mieszany
Jakie mięso użyć do przygotowania pasztetu mieszanego? Sprawdź nasz przepis.Zobacz przepis!