
Knorr Nudle Serowe pikantne
Knorr Nudle Serowe pikantne! Tym razem delikatną kompozycję ziół zastąpiła Jej Królewska Ostrość – papryczka jalapeño, której wtóruje odrobina wędzonego chilli, szczypta kminu i natka kolendry.
Polecane przepisy
Inspiracje i porady
Knorr Nudle Serowe pikantne
Każdy wielbiciel ostrej i pełnej charakteru kuchni meksykańskiej doskonale wie, jak niewielka papryczka jalapeño doskonale potrafi podkreślić smak każdej potrawy. To właśnie dzięki niej danie Knorr Nudle Serowe pikantne ma taką niesamowicie zniewalającą moc, przyciągającą fanów ostrych smaków i sycących dań z prawdziwym charakterem. Daj się porwać genialnej mieszance egzotycznych przypraw i wędzonych papryczek połączonych w sposób wręcz doskonały z delikatnymi kluskami oraz wyjątkowo aromatyczną mieszanką serową. Poznaj kilka niezwykle prostych kroków, przygotuj ulubione naczynie na zupę i… zaczynamy!
Krok 1
Do ulubionej miski, dużego kubka lub głębokiego talerza wsyp zawartość opakowania Knorr Nudle Serowe pikantne. Aby kluski szybciej nabrały miękkości, możesz je rozkruszyć.
Krok 2
Całość zalej 350 ml wrzątku (to jest około 1,5 szklanki).
Krok 3
Wszystkie składniki dobrze wymieszaj, dbając o to, by woda dotarła do wszystkich klusek. Potrawę odstaw na 3-5 minut.
Krok 4
Zamieszaj jeszcze raz i… delektuj się cudnie serowym serem z wyrazistą nutą pikanterii. Smacznego!