Przepisy.pl - Przepisy kulinarne - Twoja baza przepisów pixel

Knorr Fix Spaghetti 4 Sery z Mozarellą

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

Oceń produkt

Knorr Fix Spaghetti 4 Sery z Mozarellą to wyśmienite połączenie aromatów i serów, które stanowią kwintesencję kremowego i niezwykle aromatycznego sosu.

Kupuję

Powiązane produkty

Knorr Fix Spaghetti Napoli
Knorr Fix Spaghetti Napoli
Knorr Naturalnie Smaczne Fix Lasagne
Knorr Naturalnie Smaczne Fix Lasagne
Knorr Naturalnie Smaczne Fix Gulasz
Knorr Naturalnie Smaczne Fix Gulasz
Knorr Fix Spaghetti Bolognese
Knorr Fix Spaghetti Bolognese
Zobacz więcej

Inspiracje i porady

Składniki
tłuszcz palmowy, SER topiony (18,6%) (w tym: mozzarella (4,5%), typu blue, crescenza, twardy (2,1%); preparat serwatkowy (z MLEKA)], mąka PSZENNA, skrobia, słodka kukurydza¹, maltodekstryna, sól jodowana, LAKTOZA, białka MLEKA, ekstrakt drożdżowy, sól, cebula¹, cukier, ekstrakt białego wina, bazylia¹, szczypiorek¹, pieprz, korzeń pietruszki¹, kurkuma, aromaty. Może zawierać jaja, soję, seler i gorczycę. ¹ Uprawiane w sposób zrównoważony.
Opinie użytkowników
Oceń produkt
Oceń produkt
0

Komentarze

Knorr Fix Spaghetti 4 Sery z Mozarellą

Włochy słyną nie tylko z pizzy, ale także niesamowitych dań makaronowych, które zaskakują nie tylko prostotą wykonania, ale przede wszystkim wyjątkowym smakiem serów, świeżych warzyw oraz zapiekanych kawałków mięsa. Z Knorr Fix Spaghetti 4 Sery z Mozarellą szybko i w łatwy sposób przygotujesz niezwykłe danie, którego aromat ściągnie do kuchni wszystkich domowników. Poznaj kilka prostych kroków, załóż fartuch i… zaczynamy!

Krok 1

Przygotuj wszystkie składniki podane na opakowaniu Fix Knorr i ugotuj wybrany makaron na sposób al dente.

Krok 2

Wymieszaj 15 0g śmietany ze 100 g wody i Fixem.

Krok 3

Na rozgrzanym oleju podsmaż posiekaną cebulę i 100 g szpinaku. Dorzuć garść przekrojonych na pół pomidorków koktajlowych, a całość zalej rozpuszczonym Fixem.

Krok 4

Duś wszystko przez kilka minut, mieszając od czasu do czasu tak, by sos nie przywarł do dna naczynia. Gotowe danie wyłóż na talerze, posyp startą mozzarellą i… delektuj się wyjątkowym smakiem włoskiej potrawy. Smacznego!