Przepisy.pl - Przepisy kulinarne - Twoja baza przepisów pixel

Knorr Ulubione Smaki Zupa Grzybowa

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

Oceń produkt

Sezon na grzyby trwa bardzo krótko... Teraz możesz się nimi cieszyć nie tylko jesienią! Dzięki zupie Knorr świetnie dobrany bukiet zapachowy grzybów może towarzyszyć Ci w kuchni przez cały rok.

Powiązane produkty

Knorr Ulubione Smaki Barszcz Biały z Majerankiem
Knorr Ulubione Smaki Barszcz Biały z Majerankiem
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Borowikowa z Cebulką
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Borowikowa z Cebulką
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Dyniowa
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Dyniowa
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Brokułowa
Knorr Rozkosze podniebienia Kremowa Zupa Brokułowa
Zobacz więcej

Inspiracje i porady

Składniki
skrobia, tłuszcz palmowy, mąka PSZENNA, sól jodowana, maślaki (5,9%), maltodekstryna, cebula (3,4%), cukier, syrop glukozowy, hydrolizowane białko roślinne, mineralna sól potasowa, preparat serwatkowy (MLEKO), koncentrat soku z pieczarek (1,7%), białka MLEKA, ekstrakt drożdżowy, LAKTOZA, sól, natka pietruszki (0,6%), zagęszczony sok z cebuli, pieprz, aromaty, olej słonecznikowy. Może zawierać seler, jaja, gorczycę, inne zboża zawierające gluten i soję. Odpowiedni dla wegetarian.
Opinie użytkowników
Oceń produkt
Oceń produkt
0

Komentarze

Knorr Ulubione Smaki Zupa Grzybowa

Chociaż sezon na grzyby leśne trwa bardzo krótko, możesz się cieszyć ich wyjątkowym smakiem przez cały rok. Wraz z opakowaniem Knorr Zupa Grzybowa szybko i sprawnie przyrządzisz pyszne danie, porywające aromatem szlachetnych borowików, koźlarzy czy podgrzybków. Wystarczy jedynie poznać kilka prostych kroków i przygotować dodatki, z którymi chcesz podać tę wyjątkową zupę. Zapraszamy do kuchni!

Krok 1

W garnku nastaw 750 ml wody, a gdy zacznie wrzeć wsyp zawartość opakowania Knorr Zupa Grzybowa. Całość dokładnie wymieszaj, dbając, by wszystkie grudki na pewno się rozpuściły.

Krok 2

Zmniejsz ogień i gotuj zupę przez około 7-9 minut mieszając od czasu do czasu. Jeśli lubisz łagodne smaki, zapraw zupę odrobiną śmietany tuż przed podaniem.

Krok 3

Zupa grzybowa doskonale smakuje z makaronem np. klasycznymi łazankami. Jej smak możesz uszlachetnić, dodając plastry grzybów leśnych podsmażonych na maśle wraz z cebulką. Świetnym dodatkiem są również chrupiące grzanki czosnkowe oraz świeżo siekana natka pietruszki. Smacznego!