Tradycyjny węgierski langosz z gulaszem wołowym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Tradycyjny węgierski langosz z gulaszem wołowym

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

trudne

czas przygotowania
75 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

16 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tradycyjny węgierski langosz z gulaszem wołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tradycyjny węgierski langosz z gulaszem wołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tradycyjny węgierski langosz z gulaszem wołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tradycyjny węgierski langosz z gulaszem wołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tradycyjny węgierski langosz z gulaszem wołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tradycyjny węgierski langosz z gulaszem wołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tradycyjny węgierski langosz z gulaszem wołowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Tradycyjny węgierski langosz z gulaszem wołowym - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Tradycyjny węgierski langosz z gulaszem wołowymTradycyjny węgierski langosz z gulaszem wołowym

Langoszę to specjalność kuchni węgierskiej. Głównymi składnikami ciasta są mąka pszenna, drożdże, gotowane utłuczone ziemniaki, mleko, cukier, sól i olej.