Przepisy.pl - Przepisy kulinarne - Twoja baza przepisów pixel

Knorr Przyprawa do Mięs z Czosnkiem

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

Oceń produkt

Z Knorr Przyprawą do Mięs z Czosnkiem Knorr każdy rodzaj mięsa nabierze niepowtarzalnego smaku i aromatu. To idealna mieszanka czosnku z dodatkiem papryki, kolendry, cebuli, majeranku i pieprzu czarnego, która gwarantuje wyrazisty smak pieczonego, smażonego czy duszonego mięsa.

Powiązane produkty

Knorr Przyprawa Do Kurczaka
Knorr Przyprawa Do Kurczaka
Knorr Przyprawa Do Kurczaka Po Prowansalsku
Knorr Przyprawa Do Kurczaka Po Prowansalsku
Knorr Przyprawa Do Warzyw z Grilla
Knorr Przyprawa Do Warzyw z Grilla
Knorr Przyprawa Do Karkówki z Grilla
Knorr Przyprawa Do Karkówki z Grilla
Zobacz więcej

Inspiracje i porady

Składniki
Składniki: sól, czosnek (24%), papryka¹, kolendra, cebula¹, majeranek ¹, pieprz czarny, cukier, sok z cytryny¹. Może zawierać zboża zawierające gluten, mleko, jaja, seler, soję i gorczycę. ¹ Uprawiane w sposób zrównoważony
Opinie użytkowników
Oceń produkt
Oceń produkt
0

Komentarze

Knorr Przyprawa Do Mięs z Czosnkiem

Uwielbiasz wyrazisty smak i aromat czosnku? W takim razie Przyprawa Do Mięs z Czosnkiem Knorr sprawdzi się doskonale w Twojej kuchni. Zawarte w mieszance: czosnek, papryka, kolendra, cebula, pieprz i majeranek to wyjątkowo trafne połączenie, dzięki czemu mięsna potrawa zyska niepowtarzalny charakter. Z Przyprawą Do Mięs z Czosnkiem Knorr przygotujesz wiele mięsnych potraw. Mieszanka dobrze komponuje się zarówno z  kurczakiem, jak i wieprzowiną, czy wołowiną. Do przygotowania aromatycznego mięsa wystarczy jedynie kilka poniższych kroków.

Krok 1

Kawałki mięsa obficie natrzyj Knorr Przyprawą Do Mięs z Czosnkiem. Mieszankę możesz wykorzystać także jako składnik marynaty.

Krok 2

Następnie upiecz mięso w piekarniku. Podawaj w towarzystwie ulubionych warzyw. I voilà – smakowity obiad gotowy!

Krok 3

Knorr Przyprawę Do Mięs z Czosnkiem możesz wykorzystać w wielu przepisach. Sprawdzi się jako dodatek do schabu pieczonego z cebulką i czosnkiem lub duszonej w przyprawach cielęciny, a także smażonych na patelni skrzydełek.