Meksykańskie burrito z wołowiną i fasolą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Meksykańskie burrito z wołowiną i fasolą

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
25 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Meksykańskie burrito z wołowiną i fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Meksykańskie burrito z wołowiną i fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Meksykańskie burrito z wołowiną i fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Meksykańskie burrito z wołowiną i fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Meksykańskie burrito z wołowiną i fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Meksykańskie burrito z wołowiną i fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Meksykańskie burrito z wołowiną i fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Meksykańskie burrito z wołowiną i fasolą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Meksykańskie burrito z wołowiną i fasoląMeksykańskie burrito z wołowiną i fasolą

Niezły Meksyk na talerzu :), pokochacie nasze pikantne burrito. Czerwona fasola, słodkie ziarna kukurydzy, wołowina, świeża kolendra i pikantne papryczki jalapeno. Dla złagodzenia smaku podamy je zapieczone z serem cheddar i w towarzystwie jogurtu.