Przepisy.pl - Przepisy kulinarne - Twoja baza przepisów pixel

Knorr Danie w Kubku Makaron Grzyby ze Śmietaną

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

Oceń produkt

Masz jedynie kilka chwil, by coś przekąsić? Czas na… grzybobranie w najlepszym wydaniu! Knorr  Makaron Grzyby ze śmietaną to świetny pomysł na tradycyjne, szybkie danie na ciepło które dodatkowo zawiera wysokiej jakości składniki. Jest to wyjątkowe połączenie kremowego sosu, makaronu i aromatycznych grzybów, któremu trudno się oprzeć!

Powiązane produkty

Knorr Danie w Kubku Makaron Bolognese
Knorr Danie w Kubku Makaron Bolognese
Knorr Danie w Kubku Makaron Gulasz
Knorr Danie w Kubku Makaron Gulasz
Knorr Danie w Kubku Makaron Pomidory z Chilli
Knorr Danie w Kubku Makaron Pomidory z Chilli
Knorr Danie w Kubku Makaron Ser i Bazylia
Knorr Danie w Kubku Makaron Ser i Bazylia
Zobacz więcej

Inspiracje i porady

Składniki
makaron (60%) (mąka PSZENNA semolina, białko JAJA), skrobia, ŚMIETANA (7,6%), aromaty, syrop glukozowy, olej słonecznikowy, pieczarki (1,4%), LAKTOZA, ekstrakt drożdżowy, cebula, borowiki (0,4%), mineralna sól potasowa, białka MLEKA, maślaki (0,3%), sól, pieprz, czosnek, natka pietruszki. Może zawierać soję, seler i gorczycę. Uprawiane w sposób zrównoważony. Odpowiedni dla wegetarian.
Opinie użytkowników
Oceń produkt
Oceń produkt
0

Komentarze

Knorr Danie w Kubku Makaron Grzyby ze Śmietaną

Przepadasz za potrawami z grzybami leśnymi w roli głównej? Teraz w zaledwie kilka minut możesz przygotować pyszne świderki z gęstym sosem pachnącym borowikami, maślakami i pieczarkami. To zestawienie wyrazistych w smaku grzybów połączonych z delikatnym śmietanowym sosem tworzy duet doskonały, w którym na pewno rozsmakujesz się na dobre. Zapraszamy na pyszne danie pachnące jesienią i jej leśnymi skarbami. Czas na krótką przerwę z ciepłą przekąską!

Krok 1

Przygotuj gorącą wodę oraz opakowanie Knorr Makaron Grzyby ze Śmietaną.

Krok 2

Zalej wrzątkiem zawartość kubka do wysokości zaznaczonej kreską po wewnętrznej stronie.

Krok 3

Wszystkie składniki dobrze wymieszaj, przykryj wieczkiem i odczekaj około 5 minut.

Krok 4

Powtórz mieszanie i przypraw zgodnie z twoim smakiem. Makaron z grzybami jest gotowy, gdy świderki staną się miękkie, a sos nabierze gęstości. Ależ to jest smaczne!