
Knorr Danie w Kubku Makaron Grzyby ze Śmietaną
Masz jedynie kilka chwil, by coś przekąsić? Czas na… grzybobranie w najlepszym wydaniu! Knorr Makaron Grzyby ze śmietaną to świetny pomysł na tradycyjne, szybkie danie na ciepło które dodatkowo zawiera wysokiej jakości składniki. Jest to wyjątkowe połączenie kremowego sosu, makaronu i aromatycznych grzybów, któremu trudno się oprzeć!
Polecane przepisy
Inspiracje i porady
Knorr Danie w Kubku Makaron Grzyby ze Śmietaną
Przepadasz za potrawami z grzybami leśnymi w roli głównej? Teraz w zaledwie kilka minut możesz przygotować pyszne świderki z gęstym sosem pachnącym borowikami, maślakami i pieczarkami. To zestawienie wyrazistych w smaku grzybów połączonych z delikatnym śmietanowym sosem tworzy duet doskonały, w którym na pewno rozsmakujesz się na dobre. Zapraszamy na pyszne danie pachnące jesienią i jej leśnymi skarbami. Czas na krótką przerwę z ciepłą przekąską!
Krok 1
Przygotuj gorącą wodę oraz opakowanie Knorr Makaron Grzyby ze Śmietaną.
Krok 2
Zalej wrzątkiem zawartość kubka do wysokości zaznaczonej kreską po wewnętrznej stronie.
Krok 3
Wszystkie składniki dobrze wymieszaj, przykryj wieczkiem i odczekaj około 5 minut.
Krok 4
Powtórz mieszanie i przypraw zgodnie z twoim smakiem. Makaron z grzybami jest gotowy, gdy świderki staną się miękkie, a sos nabierze gęstości. Ależ to jest smaczne!