Przepisy.pl - Przepisy kulinarne - Twoja baza przepisów pixel

Knorr Gorący Kubek Żurek z Grzankami

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

Oceń produkt

Już nie musisz czekać do Wielkanocy, aby poczuć wyśmienity smak żurku!

Kupuję

Powiązane produkty

Knorr Gorący Kubek Pieczarkowa z Grzankami
Knorr Gorący Kubek Pieczarkowa z Grzankami
Knorr Gorący Kubek Rosół z Kury z Makaronem
Knorr Gorący Kubek Rosół z Kury z Makaronem
Knorr Gorący Kubek Pomidorowa z Makaronem
Knorr Gorący Kubek Pomidorowa z Makaronem
Knorr Gorący Kubek Kurkowa z Makaronem
Knorr Gorący Kubek Kurkowa z Makaronem
Zobacz więcej

Inspiracje i porady

Składniki
skrobia, grzanki (15,8%) [pieczywo (mąka PSZENNA, sól, drożdże, olej rzepakowy), olej palmowy, przeciwutleniacz: ekstrakty z rozmarynu], sól jodowana, preparat serwatkowy (MLEKO), tłuszcz palmowy, maltodekstryna, mąka (ŻYTNIA, PSZENNA), syrop glukozowy, wędzona słonina (2,7%) (słonina, przeciwutleniacz: ekstrakty z rozmarynu), cukier, LAKTOZA, wędzony boczek (2,4%) (boczek, sól), ekstrakt drożdżowy, sól, czosnek (1,1%), kwas: kwas cytrynowy; majeranek (0,7%), aromat dymu wędzarniczego, aromaty. Może zawierać seler, jaja, gorczycę i soję.
Opinie użytkowników
Oceń produkt
Oceń produkt
0

Komentarze

Knorr Gorący Kubek Żurek z Grzankami

Choć żurek często kojarzy się przede wszystkim ze świętami wielkanocnymi, warto przyrządzać go także i w inne dni, ponieważ doskonale syci i rozgrzewa bez względu na porę roku. Żurek kryje w sobie mnóstwo różnorodnych przypraw oraz aromatów tworzących absolutnie niepowtarzalnie zharmonizowaną całość. Delikatnie kwaskowaty, gęsty, pełen ziół i zapachu wędzonki… właśnie tak każdy wspomina tę wyjątkową zupę. Nie masz czasu na gotowanie, a chcesz szybko zaspokoić głód? Sięgnij po Knorr Gorący Kubek Żurek z Grzankami, poznaj kilka prostych kroków i zrelaksuj się przy niezwykle aromatycznej potrawie.

Krok 1

Przygotowanie żurku zacznij od zagotowania wody.

Krok 2

Przesyp zawartość opakowania Knorr Gorący Kubek Żurek z Grzankami do kubeczka lub miski i zalej 200 ml wrzątku. Całość dobrze zamieszaj. Odczekaj 2 minuty.

Krok 3

Sprawdź, czy żurek jest odpowiednio gęsty i smaczny. Smak potrawy możesz podkreślić przyprawami np. mielonym czarnym pieprzem lub solą. Gotowe! Smaczne, prawda?