Grillowane szaszłyki z warzyw marynowane w chili, kolendrze i miodzie przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Grillowane szaszłyki z warzyw marynowane w chili, kolendrze i miodzie

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Grillowane szaszłyki z warzyw marynowane w chili, kolendrze i miodzie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Grillowane szaszłyki z warzyw marynowane w chili, kolendrze i miodzie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Grillowane szaszłyki z warzyw marynowane w chili, kolendrze i miodzie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Grillowane szaszłyki z warzyw marynowane w chili, kolendrze i miodzie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Grillowane szaszłyki z warzyw marynowane w chili, kolendrze i miodzie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Grillowane szaszłyki z warzyw marynowane w chili, kolendrze i miodzie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Grillowane szaszłyki z warzyw marynowane w chili, kolendrze i miodzie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Grillowane szaszłyki z warzyw marynowane w chili, kolendrze i miodzie - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Grillowane szaszłyki z warzyw marynowane w chili, kolendrze i miodzieGrillowane szaszłyki z warzyw marynowane w chili, kolendrze i miodzie

Grillować można nie tylko mięso:), warzywa również się do tego idealnie nadają. W tym daniu poczujecie smak Bałkanów, wyraziste przyprawy, nuta pikanterii i słodyczy. Połowę czasu przygotowania stanowi marynowanie warzyw, także nie bójcie się nie spędzicie w kuchni godziny.