Koreańskie bulgogi przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Koreańskie bulgogi

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
40 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Koreańskie bulgogi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Koreańskie bulgogi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Koreańskie bulgogi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Koreańskie bulgogi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Koreańskie bulgogi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Koreańskie bulgogi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Koreańskie bulgogi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Koreańskie bulgogi  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Koreańskie bulgogi Koreańskie bulgogi

Bulgogi po koreański znaczy dosłownie "ogniste mięso", jednak nie chodzi o jego ostrość tylko o tradycyjny sposób przyrządzania nad ognistym grillem. Danie to można też przygotować w woku lub na dużej patelni. Smacznego :)