Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Orientalne krewetki
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglanąPieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną

Danie to, ze względu na wysoką zawartość białka zwierzęcego - 26 g w każdej porcji, dostarcza aż 52% dziennej referencyjnej wartości spożycia (RWS) tego składnika odżywczego, dlatego polecane jest m.in. osobom budującym masę mięśniową. Nie wspominając już, że smakuje obłędnie.