Kapusta pekińska z brzoskwiniami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kapusta pekińska z brzoskwiniami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

null

1 opakowanie

1 sztuka

1 opakowanie

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Oczyść i pokrój kapustę.

Krok 2

Brzoskwinie wyjmij z syropu, pokrój wzdłuż na paski i przypraw.

Krok 3

Dodaj majonez i jogurt, po czym wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kapusta pekińska z brzoskwiniami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
9 osób ogląda przepis:
Ciasto Kinder Bueno
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej