Pajęczyna - Surówka z marchewki z sosem serowym na słodko przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pajęczyna - Surówka z marchewki z sosem serowym na słodko

Autor: Dorota Wdowińska-Rozbicka

ratingratingratingratingrating

8

heart
32 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Marchewkę obieramy, myjemy.

Krok 2

Ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Mieszamy z serkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pajęczyna - Surówka z marchewki z sosem serowym na słodko - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pajęczyna - Surówka z marchewki z sosem serowym na słodko - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pajęczyna - Surówka z marchewki z sosem serowym na słodko - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pajęczyna - Surówka z marchewki z sosem serowym na słodko - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pajęczyna - Surówka z marchewki z sosem serowym na słodko - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pajęczyna - Surówka z marchewki z sosem serowym na słodko - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pajęczyna - Surówka z marchewki z sosem serowym na słodko - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pajęczyna - Surówka z marchewki z sosem serowym na słodko - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
9 osób ogląda przepis:
Sałatka gyros
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej