Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dieta obniżająca cholesterol 1500 kcal

105 przepisów - 21 dni

Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem

Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
65 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
5 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

19 osób wydrukowało

Pobierz pdf

47 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

0.5 sztuki

5 sztuk

3 łyżki

1 łyżka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Wartości odżywcze

Krok 1

Oczyszczone warzywa pokrój wg uznania i podawaj z jogurtem wymieszanym z podprażonymi na suchej patelni pestkami słonecznika i kolendrą.

Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem - Krok 1
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej