Tatar z łososia wędzonego z warzywami
łatwe
1466 osób zapisało

Składniki
400 gramów
1 sztuka
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
1 łyżka
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Posiekaj drobno łososia.

Krok 2
Ugotuj jajka na twardo, pokrój je w drobną kostkę, dodaj do łososia.

Krok 3
Umyj ogórka oraz paprykę. Pokrój w drobną kostkę, oliwki w plasterki, następnie całość dodaj do łososia.

Krok 4
Na koniec dodaj 3 łyżki oliwy i pokruszoną Przyprawę w mini kostkach Smażona cebula oraz Pietruszka Knorr. Dokładnie wymieszaj, następnie podawaj.

- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Tatar z łososia wędzonego z warzywami
Wędzone mięso z łososia to w kuchniach wielu regionów prawdziwy rarytas. Delikatne mięso tej popularnej ryby w każdej postaci smakuje bardzo dobrze, ale wędzone ma niepowtarzalny aromat. Tatar z wędzonego łososia z warzywami to oryginalna przekąska doskonała na imprezę, ale też na drugie śniadanie. Aby przyrządzić to danie, wędzone mięso w łososia, podziel na małe cząstki – możesz je pociąć nożem, ale równie dobrze będą wyglądały jeśli zrobisz to delikatnie palcami, oddzielając od siebie włókna. Łosoś wymieszany z warzywami i ugotowanym na twardo jajkiem zyska konsystencję pasty. Ta kolorowa mieszanka może zostać podana na wiele sposobów. Ładnie będzie wyglądać na trójkątnych lub okrągłych tostach. Przybrane zieleniną i poukładane na tacy utworzą kolorowy i smaczny kolaż.