
Składniki
3 łyżeczki
1 szklanka
1 sztuka
6 opakowań
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
z składników z mąki pszennej mąki kartowlanki,cukru i cukru waniliowego ugotowac budyń
Krok 2
ostygniety budyn roztrzec z kostka margaryny na krem.
Krok 3
ukladamy herbatniki na blache na herbatniki wlewamy krem a na krem toffi a na gore ukladamy nastepna warstwe herbatnikow a do dekoracji mozemy ulozyc Sniezke
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej