Grillowany łosoś z libańskim tabbouleh przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Grillowany łosoś z libańskim tabbouleh

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
35 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Grillowany łosoś z  libańskim tabbouleh  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Grillowany łosoś z  libańskim tabbouleh  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Grillowany łosoś z  libańskim tabbouleh  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Grillowany łosoś z  libańskim tabbouleh  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Grillowany łosoś z  libańskim tabbouleh  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Grillowany łosoś z  libańskim tabbouleh  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Grillowany łosoś z  libańskim tabbouleh  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Grillowany łosoś z  libańskim tabbouleh  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Grillowany łosoś z  libańskim tabbouleh Grillowany łosoś z libańskim tabbouleh

Tabbouleh to libańska odmiana sałatki warzywnej z pomidorów i kuskusu lub bulguru z dodatkiem cebuli, czosnku, ogórka i czerwonej papryki. Smak i aromat sałatki tabbouleh wzbogacony jest miętą, cytryną i natką pietruszki. W połączeniu z łososiem tworzy wspaniałą całość, jednak broni się również jako samodzielne danie.