Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Pikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymiPikantny pulled pork burger z salsą awokado i pieczonymi krążkami cebulowymi

Doskonałe mięso przyrządzane w stylu BBQ przez specjalistów z Up in Smoke, podbije serca i żołądki wszystkich mięsożerców i miłośników street-foodu. Tym razem proponujemy wersję z salsą awokado i krążkami cebulowymi z pieca.