Masło grzybowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło grzybowe

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

100 gramów

1 łyżka

100 gramów

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Marynowane grzyby sparz wrzątkiem i razem z cebulą zmiel.

Krok 2

Dodaj przyprawę w mini kostkach oraz koncentrat pomidorowy.

Krok 3

Miękkie masło ubij za pomocą trzepaczki lub w robocie kuchennym. Połącz obie masy i dobrze wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Tartaletki ze szpinakiem
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

średnie

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej