Masło serowe I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło serowe I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

1 łyżka

70 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser zetrzyj na tarce.

Krok 2

Dodaj masło oraz natkę pietruszki.

Krok 3

Wszystko dokładnie zmiksuj.

Krok 4

Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło serowe I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Klasyczny sos tatarski
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej