Masło serowe II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło serowe II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

0.5 sztuki

60 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser zetrzyj na tarce.

Krok 2

Dodaj masło oraz szczyptę soli.

Krok 3

Wszystko razem zmiksuj.

Krok 4

Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło serowe II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło serowe II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło serowe II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło serowe II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło serowe II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło serowe II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło serowe II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło serowe II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej