Ostry sos borówkowo-chrzanowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ostry sos borówkowo-chrzanowy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

5 łyżek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Dżem borówkowy zmiksuj razem z chrzanem ze słoik.

Krok 2

Dodaj majonez i jogurt naturalny.

Krok 3

W razie potrzeby dopraw do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ostry sos borówkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ostry sos borówkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ostry sos borówkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ostry sos borówkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ostry sos borówkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ostry sos borówkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ostry sos borówkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ostry sos borówkowo-chrzanowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
23 osoby oglądają przepis:
Roladki z szynki
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej