Pieczarki mojego Taty przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pieczarki mojego Taty

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
21 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

19 osób wydrukowało

Pobierz pdf

50 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

PIECZARKI MOJEGO TATY co jakiś czas pojawiały się na naszym stole. W zależności od nastroju tata faszerował je np. krewetkami albo paluszkami krabowymi. Robił też pieczarki zupełnie zwyczajne. Takie jak te.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pieczarki mojego Taty - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej