
Składniki
400 gramów
1 opakowanie
200 mililitrów
2 łyżki
0.5 pęczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Fix wymieszaj ze śmietaną. Dodaj posiekany koperek i wymieszaj. W naczyniu do zapiekania ułóż filety z ryby i polej je przygotowanym Fixem.

Krok 2
Naczynie wstaw do nagrzanego do 170°C piekarnika i zapiekaj przez 25 minut. Na koniec posyp po wierzchu tartą bułką i całość zapiecz przez 5 minut.

- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Spaghetti 4 sery z brokułami Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Ryba zapiekana w sosie koperkowym
Jeśli szukasz wigilijnego dania, które jest nie tylko smaczne, ale również proste do przygotowania, koniecznie wypróbuj przepis na zapiekaną rybę w sosie koperkowym. Do jej przyrządzenia potrzebujesz zaledwie kilku składników, m.in.: rybnych filetów, śmietany oraz tartej bułki. Filety ułóż w żaroodpornym naczyniu i polej koperkowym sosem. Całość wstaw do nagrzanego piekarnika i zapiekaj przez kilkanaście minut (pod koniec pieczenia wierzch ryby posyp tartą bułką). Do przygotowania dania możesz wykorzystasz zarówno filety z dorsza, jak i z morszczuka czy mintaja. Gotową rybę podawaj na codzienny obiad lub wigilijną kolację, razem z pieczonymi ziemniakami, cząstkami cytryny oraz surówką, na przykład z czerwonej kapusty, buraków lub marchewki. Nic nie stoi na przeszkodzie, by rybę zapiec również z ulubionymi warzywami, m.in. porem, czerwoną i żółtą papryką oraz kalafiorem lub brokułem. Pobierz listę potrzebnych składników i przygotuj wyjątkowo aromatyczne i smaczne danie. Życzymy smacznego!