
Składniki
5 sztuk
1 opakowanie
5 sztuk
5 łyżek
2 sztuki
4 łyżki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Wartości odżywcze
Krok 1
Zawartość małej saszetki wymieszaj z oliwą i wodą.
Krok 2
Piersi rozbij lekko, a następnie zanurz w marynacie.
Krok 3
Zamarynowane piersi włóż do torebek i w takiej postaci smaż na suchej, lekko rozgrzanej patelni po 5 minut z każdej strony.
Krok 4
Paluchy przekrój wzdłuż na pół i posmaruj Majonezem Babuni Hellmann's. Następnie w środek kanapki włóż plastry sera, pomidorki oraz listki bazylii.
Krok 5
Usmażone piersi wyjmij z torebek, pokrój w plastry pod skosem, a następnie włóż do kanapek.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Soczysty kurczak z patelni z papryką i rozmarynem Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej