
Składniki
5 sztuk
2 opakowania
5 sztuk
7 sztuk
3 sztuki
4 sztuki
2 opakowania
0.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotować buraki, osobno marchewkę z ziemniakami w koszulkach. Warzywa obrać i pokroić w drobną kostkę. Przełożyć do miski.
Krok 2
Ogórki obrane ze skóry i cebulę pokroić w kostkę. Dodać do miski z burakami, marchewką i ziemniakami.
Krok 3
Fasolę odsączyć, przelać wodą i dodać do miski z warzywami.
Krok 4
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr połącz z 2 łyżami wody i olejem.
Krok 5
Sosem polej warzywa w miejsce i dokładnie wymieszać. Włożyć do lodówki na 2-3 godziny.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej