
Składniki
2 pęczki
1 pęczek
1 opakowanie
0.5 sztuki
1 sztuka
3 łyżeczki
0.5 szklanki
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj wszystkie warzywa. Szczypior i cebulę posiekaj. Sałatę porwij na mniejsze części. Łyżeczką octu polej sałatę.
Krok 2
Rzodkiewki zetrzyj na grubej tarce jarzynowej.
Krok 3
Sos sałatkowy Knorr wymieszaj ze śmietaną.
Krok 4
Następnie wymieszaj wszystkie składniki sałatki, polej sosem i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej