Kanapki z awokado i pomidorem (kanapka) | Przepisy.pl pixel

Kanapka z awokado i pomidorem

NOWY PRZEPIS

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
10 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrój pomidora na cienkie plastry. Obrane awokado pokrój w plastry. Przygotuj kiełki słonecznika. Oczyść listki bazylii.

Krok 2

Na jednej kromce chleba równomiernie rozsmaruj Majonez Hellmann‘s Babuni.

Krok 3

Nałóż na to plastry pomidora. Następnie dodaj plastry awokado. Posyp kiełkami słonecznika. A na koniec ułóż listki bazylii.

Krok 4

Przykryj drugą kromką chleba. Twoja kanapka z majonezem Hellmann ‘s Babuni, pomidorem i awokado jest gotowa do podania.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapka z awokado i pomidorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapka z awokado i pomidorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapka z awokado i pomidorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapka z awokado i pomidorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapka z awokado i pomidorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapka z awokado i pomidorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapka z awokado i pomidorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kanapka z awokado i pomidorem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej