
Składniki
150 gramów
3 łyżki
6 sztuk
1 opakowanie
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Seler i kukurydzę odsączyć z zalewy.
Krok 2
Ananasa pokroić w paski. Pora- tylko białą część w piórka(półplasterki).
Krok 3
Wszyskie składniki połączyć z majonezem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dobrze wymieszać odsawić na 10 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

trudne
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej