
Składniki
1 sztuka
1 opakowanie
10 dekagramów
2 łyżki
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron namocz w osolonym wrzątku około 20 minut . Następnie odsącz go na sitku .
Krok 2
Cebulę obierz i drobno posiekaj . Pomidory umyj , zalej gorącą wodą i zdejmij z nich skórkę . Następnie pokrój je w drobną kostkę .
Krok 3
Paluszki krabowe wyjmij z opakowania , rozmroź i pokrój w plasterki .
Krok 4
Wszystkie składniki sałatki dokładnie połącz i wymieszaj z sosem .
Krok 5
Podawaj na podgrzanym półmisku , posypany kolendrą .
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej