Sos czerwony przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos czerwony

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

0.5 łyżeczki

4 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do majonezu dodaj chrzan, przecier i oregano.

Krok 2

Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 15 minut i podawaj do dań głównych.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos czerwony - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Królik pieczony
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej