
Składniki
3 łyżki
2 sztuki
0.5 sztuki
1 łyżka
1 łyżeczka
1 łyżka
1 sztuka
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Drobno poszatkuj kapustę i zmieszaj ją z utartą marchewkę, porem skrojonym w krążki.
Krok 2
Zmieszaj za pomocą trzepaczki, sok z cytryny, sos sojowy, oleje i sos sałatkowy Knorr.
Krok 3
Przygotowaną zalewę wlej do kapusty i wszystko dobrze wymieszaj. Odstaw na pół godziny.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDomowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej