Grzanki z pastą z koziego sera przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Grzanki z pastą z koziego sera

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

null

null

2 łyżki

2 łyżki

null

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę posiekaj.

Krok 2

Na gładką masę wymieszaj ser, dymkę i oliwę, dopraw do smaku solą i pieprzem.

Krok 3

Kromki bagietki opiecz w piekarniku, posmaruj masłem i wyłóż na nie pastę serową.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Grzanki z pastą z koziego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Grzanki z pastą z koziego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Grzanki z pastą z koziego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Grzanki z pastą z koziego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Grzanki z pastą z koziego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Grzanki z pastą z koziego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Grzanki z pastą z koziego sera - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Grzanki z pastą z koziego sera - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej