Kąski z kurczaka w balsamicznym sosie z granatów przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kąski z kurczaka w balsamicznym sosie z granatów

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kąski z kurczaka w balsamicznym sosie z granatów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kąski z kurczaka w balsamicznym sosie z granatów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kąski z kurczaka w balsamicznym sosie z granatów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kąski z kurczaka w balsamicznym sosie z granatów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kąski z kurczaka w balsamicznym sosie z granatów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kąski z kurczaka w balsamicznym sosie z granatów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kąski z kurczaka w balsamicznym sosie z granatów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kąski z kurczaka w balsamicznym sosie z granatów - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Kąski z kurczaka w balsamicznym sosie z granatówKąski z kurczaka w balsamicznym sosie z granatów

Soczyste kawałki kurczaka, sos z owocu granatu, masła i octu balsamicznego z Modeny. Wszystko to tworzy wyjątkową całość, której smak zapamiętacie na długo.