Stek z rostbefu z masłem czosnkowym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Stek z rostbefu z masłem czosnkowym

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Stek z rostbefu z masłem czosnkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Stek z rostbefu z masłem czosnkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Stek z rostbefu z masłem czosnkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Stek z rostbefu z masłem czosnkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Stek z rostbefu z masłem czosnkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Stek z rostbefu z masłem czosnkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Stek z rostbefu z masłem czosnkowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Stek z rostbefu z masłem czosnkowym - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Stek z rostbefu z masłem czosnkowymStek z rostbefu z masłem czosnkowym

Stek, słowo wywołujące uśmiech u każdego prawdziwego miłośnika mięsa. Antrykot, polędwica, t-bone, rostbef każdy inny, wszystkie pyszne. Rare, medium, well done przygotujcie jak lubicie i cieszcie się smakiem.