Pasta z serka topionego przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pasta z serka topionego

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

15 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

2 łyżki

1 pęczek

2 łyżki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser rozetrzyj wraz z margaryną.

Krok 2

Szczypiorek drobno posiekaj.

Krok 3

Następnie do masy dodaj przypraw i posiekany szczypiorek.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pasta z serka topionego - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej