Bananowe Racuszki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Bananowe Racuszki

Autor: Paulina Cibor

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obrać dwa banany ze skórki i przepołowić je na pół. Wrzucamy je do miski.

Krok 2

Bierzemy widelec i ugniatamy tak aby powstała nam papka.

Krok 3

Wbijamy jajko i również mieszamy.

Krok 4

Następie rozgrzewamy patelnie i kładziemy zrobioną papkę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Bananowe Racuszki  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Bananowe Racuszki  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Bananowe Racuszki  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Bananowe Racuszki  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Bananowe Racuszki  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Bananowe Racuszki  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Bananowe Racuszki  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Bananowe Racuszki  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Jajka faszerowane awokado
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej