Włoski sos do pizzy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Włoski sos do pizzy

Autor: Micholko

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 gram

1 gram

1 gram

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sos pomidorowy albo kartonik sosem pomidorowym z kawałkami wlewamy do miski

Krok 2

Dodaj świeżą bazylię

Krok 3

Dolej trochę oliwy

Krok 4

Możesz dodać sól i pieprz do smaku

Krok 5

Zblenduj sos na najmniejszym poziomie żeby pestki pomidorów nie zostały zmielone jak zblędujesz to rękami zgnieć kawałki pomidorów jak nie masz sosu pomidorowego z kawałkami to nie rób tego

Tagi:PIZZE
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Włoski sos do pizzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Włoski sos do pizzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Włoski sos do pizzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Włoski sos do pizzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Włoski sos do pizzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Włoski sos do pizzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Włoski sos do pizzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Włoski sos do pizzy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej