Kuskus smazony z kiełbasą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kuskus smazony z kiełbasą

Autor: Mariusz

ratingratingratingratingrating

1

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

50 gramów

0.5 sztuki

50 gramów

15 gramów

50 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zakać kuskus wodą. Pokroić cebulę, kiełbasę, morele, czosnek

Krok 2

Podsmażyć kiełabasę pokrojoną w plasterki, dodać cebuję i pieczarki,morle. Po podsmażeniu zalać sosem.

Krok 3

Po zredukowaniu sosu dodać kaszę, wymieszać o smazyć jeszcze chwilę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kuskus smazony z kiełbasą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kuskus smazony z kiełbasą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kuskus smazony z kiełbasą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kuskus smazony z kiełbasą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kuskus smazony z kiełbasą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kuskus smazony z kiełbasą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kuskus smazony z kiełbasą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kuskus smazony z kiełbasą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej