
Składniki
2 pęczki
1 garść
1 garść
2 łyżki
200 gramów
10 sztuk
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę dokładnie umyć , pokroić i wrzucić do miski ( Miska może być nieco większa ) .Pomidory umyć i pokroić w ćwiartki . Małą puszkę kukurydzy oddcedzić i dodać do miski . To samo zrobić z groszkiem . Do wszystkich tych warzyw dodać pokruszony ser feta . oraz grzanki czosnkowe . Wszystkie składniki wymieszać i Dodać sos Czosnkowo - Ziołowy Knorr . Smacznego ! : )
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?
Czytaj więcejChcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.
Czytaj więcej