sałatka miodowo - musztardowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

sałatka miodowo - musztardowa

Autor: Kasia

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

2 łyżki

2 łyżki

1 szczypta

5 sztuk

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 pęczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidor ,ogórek,cebulę,rzodkiewkę pokroić w plasterki

Krok 2

Wszystkie warzywa ułożyć na płaskim talerzu

Krok 3

Musztardę,jogurt,miód wymieszać w kubku.Doprawić do smaku.

Krok 4

Warzywa polać sosem i posypać posiekaną natką.

Kasia

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • sałatka miodowo - musztardowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • sałatka miodowo - musztardowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • sałatka miodowo - musztardowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • sałatka miodowo - musztardowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • sałatka miodowo - musztardowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • sałatka miodowo - musztardowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • sałatka miodowo - musztardowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • sałatka miodowo - musztardowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Sałatka Królewska
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Domowy pasztet to pyszna pozycja zarówno w świątecznym, jak i codziennym jadłospisie. Stanowi doskonałą przekąskę na zimno. Wystarczy podać do niego świeże pieczywo, kiszonego ogórka lub odrobinę chrzanu i gotowe! Może się jednak okazać, że dodatki nie wystarczą, jeśli popełnimy błędy już na etapie przygotowania masy z mięsa lub warzyw. Jak piec pasztet, żeby nie był suchy?

Czytaj więcej

Chcecie wiedzieć jak upiec boczek, tak by jego smak nie miał sobie równych? To prostsze niż myślicie! Aby wyczarować tę sycącą, soczystą i aromatyczną potrawę, wystarczy zastosować kilka sprawdzonych porad. Znając podstawowe zasady dotyczące tego, jak upiec boczek, można eksperymentować bez końca.

Czytaj więcej