Dieta obniżająca cholesterol 2000 kcal
105 przepisów - 21 dni

Składniki
4 sztuki
3 sztuki
1 opakowanie
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
0.5 pęczka
1 łyżka
20 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ziemniaki i śledzie pokrój w kostkę o boku 1 cm.

Krok 2
Cebulkę drobno pokrój, a koperek posiekaj.

Krok 3
Przygotuj sos sałatkowy. Wymieszaj zawartość opakowania Knorr z majonezem i startym serem.

Krok 4
Wymieszaj wszystkie składniki. Podawaj z grzankami. Do sałatki możesz również dodać groszek konserwowy.

- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Majonez Hellmann's Babuni
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Sałatka śledziowa
Sałatka śledziowa to danie obowiązkowe na nie tylko świątecznym stole, ale na każdym przyjęciu. Ta pyszna i prosta w przygotowaniu potrawa uświetni każdą okazję. Soczysty, słony śledzik i ziemniaczki otulone kremowym sosem z dodatkiem sera żółtego znajdą wielu zwolenników. Cebula i świeży koperek nadają sałatce charakteru, a sok z cytryny zapewni odżywczą nutę. Przygotowanie tej potrawy jest banalnie proste. Wystarczy, że nieco wcześniej ugotujesz ziemniaki, wszystkie składniki pokroisz w kostkę i dodasz majonezowy sos wzmocniony smakiem startego sera. Ciekawym urozmaiceniem popularnej sałatki śledziowej będą grzanki. Chrupiące kosteczki smakują najlepiej, jeżeli przygotujesz je samodzielnie, podsmażając na tłuszczu z dodatkiem ulubionych ziół. Do gotowej sałatki można dodać także groszek konserwowy. Smacznego!